31/3 2010

Pat sa om studiebidraget att det kanske är högre då man är 18, men det är det väll inte?? eller...
Nu har jag iaf en liten klätterapa på mig som klättrar omkring lite här och där. :p haha
iallafall så måste jag in till stan för jag måste köpa en foundation ett vittbaslinne och ett par skor. jag behöver dem grejerna så ska fråga mamma om hon kan svänga förbi stan då hon skjutsar oss, annars ringer vi miss och ber henne hämta oss hon kanske orkar svänga förbi stan. :)
Nu ska jag ta och se på en film, ska se på typ fredag den 13onde eller något sånt jag vet inte annars blir det filmen live, har köpt dem förra veckan. :)
tänkte lägga in lite 90talsklipp idag också så gör det sen.
pusspuss

31/3 2010

Är det någon mer som fått mer i studiebidrrag än vad det burkar vara??
jag har fått 1300 i studiebidrag av någon anledning men jaja skitsamma inte gör det mig något.

Nu är jag iaf vaken och jag sitter med den minsta kattungen i knät, igår var det fyra kattungar som smet ur kattlådan då vi skulle sova så då sprang dem omkring på golvet och skrek.
Nu skriker flera av dem bara för att ellie håller på och tvättar dem och det är ju såå hemskt att vara ren av kattsaliv, :P haha

Här är en kattbäbis med mig.

Här är en av dem med mig vid datorn.

Igår då den som är svart valde att sätta sig i Ellies vattenskål, :P haha så söt.

ja mina gullebäbisar ni lär ju få se mer bilder senare då jag har lite mer försöker fota dem mycket men dem rör sig ju så mycket så det är inte så lätt. :P
jaja nu ska jag gå och packa för finland.
PUSSPUSS

30/3 2010

NU när vi sett klart filmen så kan jag säga att det är en läskig film, jag blev faktist lite ärdd, med tanke på att en utav mina rädslor faktist är mördare. :P
nu ska vi iallafall gå och lägga oss och se en bättre film.

Då jag var liten så hade jag en bok som hette "vad är klockan" pat (mammas man) kom fram med den nyss till mig så jag vart bara tvungen att läsa den och då upptäckte jag att det stod i den följande : " efter prickarna så är det minuter från 1 till 60." det handlade om digitala klockor men det är ju fel det går inte från 1- 60 det gåår ju från 0 - 59 eller har ni sett att det stått att klockan är 7:60 ngn gång??
nej skulle ju inte tro det. så där lär dem ut en sak fel, men sk*t samma det lär man sig ju ändå i skolan sen, men ändå fult att det stod så.

Nu gick kattmamman min ut på vift hon gick ut ur rummet så mr.love fick lov att hämta henne för hon måste vara här inne eftersom att dörren är stängd nästan hela tiden, aja nu ska jag välja en film sen sova, god natt!

30/3 2010

Nu har jag vart på ok, för ica i öjbeyn är knäppa dem har börja stänga åtta skitkasst. ursäkta ordvalet.
iallafall så åt jag en korv och jag brukar bara ha halva korven med senap men då kom det värsta klumpen så jag kunde inte he bara halva, :( också köpte jag såna hära crunchers nu ska jag och mr.love och dennis (bror) se på "midnigt meat train" en skräckfilm hoppas den är bra, någon som har sett den och vad tyckte ni om den isfl??

30/3 2010

man får ju inte glömma ikväll...  mitt favorit programm vilket är de??
precis rätt.

Nu ska jag äta sen blir att fara ut någonstan och hitta på nått. PUSSPUSS

30/3 2010

just nu är jag hemma vi sov ju hos mr.love idag, men då for vi först in till polisstationen för att det har hänt en grej så nu får vi bara vänta och se hur det går.
Sen for vi till skolan för att se om dem fått mitt nya busskort för att hon som fixar skolkorten på skolan hade klantat sig så nu måste jag få ett nytt, hon sa att det kanske kommer imorgon men vi ska ju igentligen till finland imorgon men det blev inte utan vi far på torsdag morgon ist.
mr.love for till sin brorsa och var med han och jag gick med min lillasyster på stan och fikade, sen har jag bara vart hemma, en utav bäbisarna är jätte liten och det är inte säkert att den överlever, :( hoppas att den lever annars blir jag så ledsen.

Nu snart så ska vi äta middag, just nu gosar jag med bäbisarna, inatt ska vi sova här hos mig och imorgon ska vi hem till mr.love.
skriver mer sen. :)

29/3 2010

Förlåt för så dålig uppdatering men först imorse så försov jag mig, sen for jag till ungdomsmottagningen och dem ska göra en blödar test på mig, pga alldeles för mycket blödarvecka, en blödartest inäbär att dem först gör:
1 gravtest
1 blodvärde test
1 klamydiatest (helt onödigt)
också måste jag äta ett halvt ppiller per dag i 6 veckor.

Sen får vi se hur det går. Jag och mr.love på skolan så kom vi på att det vore helt onödigt att vara upp till arvidsjaur för två dagar, så vi ringde dit och frågade om vi kundefå jobba två lördagar eller två dubbelpass iat för att komma upp för två dagar och det tyckte dem var okej, så vi har lov nu! :D:D
yeey.
Då vi kom hem till mr.love så åt vi lite mat, det var jansons frestelse med skinka ist för fisk. :) gott
sen har jag duschat och nu tittar han på "boston tea partey" och jag sitter vid datorn.
nu ska jag nog också gå och titta jag ville bara visa att jag levde.

då jag skulle gå in i mitt rum och hämta min väska hemma så upptäckte jag att den svarta kattungen hade smitit ur lådan för typ femtioelfte gången och då jag öppnade dörren så riktigt sprang den väldigt ostadigt mot dörren och tänkte rymma, men det gick jag inte med på. :P haha
tyvärr så har jag inga bilder på den häre datorn så ni får en till bild på skorna som jag ska köpa typ imorgon eller på onsdag. :D



28/3 2010

Nu ska vi lägga oss och sova för det börjar vara dags för det, jag har gullat med mina bäbisar färdigt för ikväll nu. :)

På onsdag då jag kommer hem så ska jag packa om för på torsdag så åker vi till finland. då ska jag på alko. :p men det är inte därför som vi åker dit, vi åker dit för att vi ska till mr.love's mormor och morfar.
jaja men nu ska vi sova och se på "van the man", den är ändå rolig.
PUSSPUSS GOD NATT!

28/3 2010

Nu är jag och mr.love hemma hos mig jag sitter vid datorn med en liten kissebäbis i knät, den försökte gå på tangentbordet men det tyckte jag inte att den skulle göra, för då fattar ni nog ingenting som står. :P haha
vi har vart på ica och jag har hämtat ut pengar till bussen imorgon.
Vi upptäckte då att mr.love's busch är borta så han letar nu och hans mamma letar också hemma hos han, hans mormor och morfar har kommit idag till sverige från finland, och hans mormor har lånat hans jacka hon kan ha tappat ut buschen då ur hans ficka men vi vet inte än så vi får se för, det saknas också en liten plåtbusch som vi hade alla kvitton i som vi skulle ha sen för att få igen våra pengar av skolan för färderna till arvidsjaur och tillbaka.
nu ska vi sätta oss och se en skräckfilm så jag kanske lägger in en söt liten bild på bäbisarna senare ikväll. :D

27/3 2010

Nu sitter vi och ser på män som hatar kvinnor (serien) på tv, och jag har vart till C en sväng på grund av komplikationer, men som vanligt så löser det sig på ett eler annat sätt, jag ska mysa med mr.love och miss så vi ska nog se på en skräck och äta lite gott.
Imorgon ska jag hem och hämta grejer vi får se om jag sover hemma eller om jag sover här imorgon men hem och hämta grejer måste jag iallafall.
Hoppas att ni alla haft en trevlig kväll, tyvärr inga 90talsklipp idag. :(
PUSSPUSS

27/3 2010

Nu har vi vart på ica och handlat lite, jag sprang in på hemmakväll och köpte två skräckfilmer och lite godis. :)
vi ska snart fara hem till mr.love, imorgon ska jag äta smörgåstårta för mamma gör det idag men jag ska äta imorgon istället också äter jag kyckling idag. mmm mumma.
jag bara måste gosa lite med mina bäbisar innan jag ska fara, jag kommer ju sakna dem... :(
jaja men om jag har tid ikväll eller imorgon så kommer lite bilder på filmerna jag köpt under veckan och på dem mr.love köpt + bilder på bäbisarna. :)
PUSSPUSS

27/3 2010 - BROR FYLLER ÅR

Nu är jag vaken och har vart det i typ någon timme, jag har gosat med en bäbis och jag har vart och sjungt för min kära lillebror eftersom att han blir 15 idag alltså byxmyndig.
Av mig fick han en lite sten som var format som ett hjärta och på den stod det älskade bror.
Men ska köpa en till sak sen till han som ni inte får veta. Nu ska jag gå och äta något för jag känner att min mage är tom jag åt ingen middag igår och jag var hungrig... :(
jaja pusspuss

26/3 2010

jag vet att det har vart skituoppdatering idag, men nu är jag hemma hann inte lägga in något inlägg innna vi for på fest hemma hos Johanna, det var trevligt har fått veta att ingen av henne och lottie inte är sur iaf. och vi kom typ nyss hem och då jag kom in i mitt rum så upptäckte jag att en av bäbisarna smitit ut på golvet i mitt rum. haha dem är så söta men ellie är en sån min mamma och visar att dem måste lära sig lite själv.
Om det är något ni inte kan läsa är det för att jag inte är helt nykter men jag kommer iaf att minnas imorgon jag är inte lika onykter som jag var på Kalles, men även om jag var onykter där så minns jag så gott som allt...

Jag och mr.love ska nog lägga oss och se på en film.
GRATTIS ÄLSKADE BROR IDAG BLIR DU 15 ÅR!

ja han fyller år idag, idag blir han byxmyndig, undra om han ska få följa med på utomlandsresan. :)
var det någon fler som ville följa, [email protected]

jaja nu ska jag gå och vara lite social med min mamma innan jag går och ser film. PUSSPUSS

snart är dem mina:

26/3 2010

Nu har vi slutat fick sluta "tidigare" för att jag och mr.love måste packa och så sen ska vi gå in mot "stan" och ta ut pengar till bussen, jag skriver ett inlägg då jag är hemma, men vi ska vara hos mr.love i helgen så det kommer nog att vara dålig uppdatering i helgen.
men det år sånt som man får leva med.
Sen nästa vecka så blir det looooov! :D då ska vi till finland, och jag ska på alko bara för att jag kan. :P ne skojja bara.

jaja nu ska jag packa, och mr.love ska ha datorn.

25/3 2010


jag har duschat och nu är jag på mitt 20onde avsnitt av desperate housewifes, kanske dags att tagga ner lite. :P haha jaja jag älskar programmet sm sagt, det är seriöst mitt favoritprogramm, man drar efter andan, man skrattar, man vill gråta. ja all möjliga känslor tycker verkligen om det.

bloopers från desp. :P

nu ska jag titta på 20onde avsnittet och sova. GOD NATT!


25/3 2010

mr.love har somnat och jag vet inte ens om jag vågra titta på klockan för då tänker jag hela tiden att det är lugnt det är länge innanjag behöver sova också somnar jag typ 2 inatt... Jag ska upp och jobba klockan 7 imorgon bitti sen slutar jag 4 och vi ska åka med bussen tio över 5 så vi fårse om det blir något inlägg före jag ska hem. :P annars kommer det ju då jag är hemma det vet ni ju. :) jag är er trogna. :P tihi
jaja nu ska jag se lite till desperate sen ska jag duscha och försöka sova. det kommer några 90talsklipp imorgon orkar inte idag. :)

25/3 2010

Nu har jag slutat, jag och mr.love ska gå till shell och köpa lite nödvändiga saker att ha.
jag har pratar med popo idag och vi får se vad jag betsämmer mig för att göra det beror på. Men jag tror inte att jag ska vara så OMOGEN att jag anmäler, men det beror på hur det går med **** *****...
jaja nu ska vi gå som sagt.

24/3 2010 - allmänt/dagens 90talsklipp

jag har nog glömt att säga det, men då jag skriver mina blogginlägg så ingår godnatt inlägget till den dag som senast var ifall klockan är över tolv, och det är för att jag inte riktigt räknar det som en ny dag förrens jag gått och lagt mig, om nu inte klockan är typ fyra lr något sånt, men jaja iallafall så ska jag och mr.love gå och lägga oss nu han fick 120kr i dricks idag, det är mer än vad jag fick. :(
Men ni vet väll at dricks läggs ju ihop i ett och samma sen delar man det på alla som jobbar i servering och kök.

Jag ska se klart avsnittet som jag tittade på sen ska jag lägga mig och sova för börjar klockan 8 imorgon och slutar ca 4 om jag börjar klockan 7 så får jag sluta kl3 men jag har ändå inte så himla mycket att göra här på hotellet så tyckte det var lika bra att börja den senare tiden eftersom att jag har svårt att sova, jag tror inte jag har somnat före 1 på natten på ett bra tag, men som sagt nu ska vi gå och lägga oss.
jag lägger in ett litet klipp i det här inlägget som tillhör 90talsklippen, eftersom att jag lovade 90talsklipp idag, då det blir bara ett. GOD NATT!

bolobompa nr1, har ni sett.. kanal ett!?:

[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[x]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[x]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[x]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
[x]-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
[x]-"boom boom boom boom, I want you in my room"
[x]-"Mama mia, here I go again"
(KUNDE DU ALLA MELODIERNA UTAN TILL?)
[x]-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
[x]-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
[x]-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
[x]-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
[x]-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
---------------------------------------------------------
Minns du även...
[x]-när Greveholm var julkalendern
[x]-”Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider på snowboard och skidor”
[x]-väntan på att babysolen i Teletubbies skulle gå ner så andra program kunde börja
[x]-REAs testpatrull
[x]-S club 7 och A-teens
[x]-När alla såg på Noas ö och sen gick runt och sa ”Ojski pojski”
[x]-Lilla sportspegeln med Tom&Jerry i pausen…
[x]-När Vintergatan 5A var först ut som sommarlovsmorgon
[x]-Alla minns.. Dr Bombay
[x]-Daddy DJ
[x]-när man lärde sig siffor och bokstäver från 5 myror är fler än 4 elefanter
[x]-innan Pixar Animations började göra filmer och Disney var the one and only
[x]-”Har ni sett… kanal ett?!”
[x]-när bolibompadraken studsade bland stjärnor mot en blå bakgrund


24/3 2010

jag är äcklig, skojja, nej men jag har inte "hunnit" gå i duschen än för jag har sett på två avsnitt av desperate housewifes, och så har jag vart oc tvättat och snart ska jag gå och ta det ur torktumlaren. :P
nu ska jag börja se ett avsnitt till sen då jag hämtat kläderna så ska jag duscha, vill ju inte vara ofräsch heller.

het seriöst på tre dagar har jag sett på 9 st avsnitt nu. :P måste köpa dem andra säsongerna också det är så kul att se det igen, det enda som är, är ju att då jag sett det så tar det ju ett tag innan jag vill se det igen.
jaja nuska jag titta på ett avsnitt.
90talsklipp kommer senare då jag har duschat. :)

villl diiit!!!!!


24/3 2010

Nu är jag tillbaka ifrån "jobbet" jag har vart ner på shell en snabbis också, nu ska jag se ett avsnitt av desperate housewifes sen ska jag duscha, men först ska jag följa mr.love till köket en sväng. :)
Vi har en som kanske ska följa utomlands nu. :)
ingen annan som vill??
Maila mig på [email protected] ifall ni vill följa med utomlands på en sista minuten resa.
enda kraven jag har, är att du skickar din ålder och namn, och kanske annan övrig information som kan vara bra att veta.
nu ska jag gå pusspuss

23/3 2010

har duschat och fick sluta "tidigt" som ni kanske såg för att jag la in 90talsklipp. :)
dem finns ju under kategorin dagens 90talsklipp så klart! :)

Jag och mr.love ska iallafall utomlands ganska så snart vi kommer att ta en sista minuten resa, det kanske blir i april om vi har tur. :D
någon som vill följa??
(självklart får ni betala själv)
Det blir väll mellan 2-4 tusen då vi nu ska ta en sista minuten och då är det exklusive mat och allt man ska göra där.
Vi är osäkra på vars vi ska jag är sugen på thailand eller bulgarien, är inte så sugen på turkiet längre eftersom att mat där kostar ju ungefär samma som hör och hur kul är det ens?
jag vill ju att det ska vara billigt att leva där så något billigt men fint och bra, det finns en nackdel med bulgarien som jag minns från då jag var där sist... Det är mycket kackerlackor och jag gillar inte småkryp.
men vi får se vars det blir iallafall.
maila mig på [email protected] ifall ni är sugna på att följa utomlands. :)

Ser det inte härligt ut??

Nu ska jag och mr.love lägga oss och sova för jag ska jobba från klockan 7 imorgon bitti tills 4 så jag måste kliva upp i tid så jag hinner äta frukost. :)
jag ska se på desperate housewifes nu också.


23/3 2010 - DAGENS 90TALSKLIPP

Nu är det dags igen.
dr.bombay:

daddy dj:

5 myror är fler än 4 elefanter:hittade ingen bra då dem räknar så det fick bli alfabetet istället!

disney intro, minns ni det?


Några avslutande ord:
Det är konstigt att man minns mycket tv och musik från då man var liten, men lika bra minns man inte vissa andra minnen som hände i verkliga livet, jag menar en film är ju inget verkligt, ja tänk igenom det!
[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[x]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[x]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[x]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
[x]-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
[x]-"boom boom boom boom, I want you in my room"
[x]-"Mama mia, here I go again"
(KUNDE DU ALLA MELODIERNA UTAN TILL?)
[x]-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
[x]-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
[x]-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
[x]-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
[x]-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
---------------------------------------------------------
Minns du även...
[x]-när Greveholm var julkalendern
[x]-”Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider på snowboard och skidor”
[x]-väntan på att babysolen i Teletubbies skulle gå ner så andra program kunde börja
[x]-REAs testpatrull
[x]-S club 7 och A-teens
[x]-När alla såg på Noas ö och sen gick runt och sa ”Ojski pojski”
[x]-Lilla sportspegeln med Tom&Jerry i pausen…
[x]-När Vintergatan 5A var först ut som sommarlovsmorgon
[x]-Alla minns.. Dr Bombay
[x]-Daddy DJ
[x]-när man lärde sig siffor och bokstäver från 5 myror är fler än 4 elefanter
[x]-innan Pixar Animations började göra filmer och Disney var the one and only

23/3 2010 - NI FRÅGAR, JAG SVARAR!


Vilket hotell är ni på? och varför?
svar:
Vi bor på hotell laponia i arvidsjaur, och det gör vi för
att vi har Praktik här, så då jobbar vi också.
Varför gör du 90talsklipp?
svar:
Jag ville ha något som folk kan se framemot att titta
på i min blogg och då tyckte jag att 90talsklipp passade
så bra för dem som är födda på 90talet kollar gärna på det.
Hur gammal är du?
svar:
jag är 18 år fyllde det i januari.
Vilket programm går du? på vilken skola?
svar:
jag går hotell & restaurang programmet på strömbacka skolan i piteå.
Vars har du köpt västen?
svar:
Jag köpte västen på kappahl för 299kr!



23/3 2010

Nu är vi vakna och ska gå och äta, jag börjar jobba om typ två timmar så har inte så mycket tid som jag är vaken.
vi hade ställt larm för att kliva upp men jag snozzade alla också somnade jag om, jag klev upp ungefär halv ett. :P
jaja men nu ska vi gå och äta svar på era frågor kommer då jag kommer tillbaka.

22/3 2010

Nu har jag sett två till avsnitt av desperate housewifes, det är så kul att se det igen för först minns man ingenting sen börjar man minnas eftersom. :)
Jag har vart i badet med mr.love också, men det var kallt vatten så då ville jag inte bada med han mer.
Men nu ska jag gå till receptionen och köpa sprite och cola. :D yääy gott.
Sen då jag kommer tillbaka så ska jag se ett till avsnitt sen ska jag nog sova, jobbar kväll imorgon så imorgon kan jag sova länge, om jag nu inte ska upp och äta frukost vill säga, men det får vi ju se hur det blir.
Om jag äter frukost så tar jag nog kort på buffen så ni får se lite grand vad som finns här.
Det är då ett hotell att rekomendera iaf så länge man bor inne på hotellet.
nu ska jag dra!
det blir extra mycket 90talsklipp imorgon efter som att det inte blev något idag, jag svarar på frågor imorgon också. :D

GONNA GET THOSE DA*N SHOES!!

22/3 2010

NU har vi sett första avsnittet ur säsong 1 desperate housewifes :) shiet alltså jag är redan fast och måste se nu minst ett avsnitt igen per dag ur den här, och då jag sett alla avsnitten så kan jag ju börja om igen, till och med mr.love tyckte det var bra nu då han fick se ifrån början.
Nu ska vi gå och hämta nå nya handdukar sen ska vi se ett till avsnitt också ska vi bada bad kar med badbomb sen.
just nu ser vi på håkans bar och det blir nog efter det vi går, sen så ska nog jag och mr.love utomlands snart till våren.

Vart tycker ni vi ska åka??
1.turkiet
2.thailand
3.skottland (med mamma och pat)
4.bulgarien
5.eget förslag!

snälla hjälp oss för vi ska utomlands och jag vet vad jag är sugen på och det är något varmt men samtidigt så är jag öppen för förslag så länge jag kan gå i högklackat och slipper ha jacka så är jag öppen. :D

Nu ska vi hämta handdukarna.
PUSSELIPUSS

22/3 2010

Nu har vi ätit, det var fisk med potatis och ett aromsmör. :) Gott var det.

här är skorna som jag bara måååste ha! lovelovelove<3<3<3

Visst är dem häftiga??
jag ska iallafall köpa dem då studiebidraget kommer, nu ska vi se på desperate housewifes så 90talsklipp kommer nog lite senare.
PUSSPUSS

22/3 2010

hejhoppsan sa nu är vi framme på hotellet, jag har också köpt första säsongen av depserate housewifes idag så den ska vi se på ikväll. men nu ska vi ska gå och äta middag, då jag kommer tillbaka så lägger jag in 90talsklipp och bilden på skorna som jag nog ska köpa då studiebidraget kommer. :) dem är skithäftiga jag är kär i dem.
Lite svar på era frågor kommer också ikväll.

Min lilla sak funkar inte nu så det får bli så här:
HUGS & KISSES / PITEASFLICKA

21/3 2010

Nu ska jag gå och sova och imorgon blir det dålig uppdatering som vanligt då det är skola, om jag har tid kanske jag går förbi bilioteket och skriver ett inlägg men det är inte säkert. :P
jag ska sätta igång en film och gosa lite med bäbisarna.
sen blire å sova. Alla som älskar sängen på morgonen och älskar sängen på kvällen då man är riiiiiktigt trött skriver JAG i en kommentar!

visst eh dem söta??


Imorgon ska ni få se en bild på ett par skor som jag har tänkt köpa. :D dem är siktigt häftiga.
God natt <3


21/3 2010

Nu sitter jag i mitt rum och tittar på småbäbisarna jag funderar på att hitta typ mysteriet på greveholm eller något och titta på det. :P haha
Ja iallafall jag åt hamburgare till middag och jag står fast vid det jag sagt förr och det är mycket godare att äta det ute än hemma.
jag sitter då och äter godis nu för det är kvar godis ifrån i fredags då vi inte tog oss ifrån hotellet så gick vi ju och köpte godis, nu lyssnar jag på en vacker låt jag lyssnar på den här:

Den är så fin, men den är svår att sjunga dock. :P
jaja jag ska iallafall lägga ut en bild till er som jag lovat, här är en bild på mig i västen som jag köpte igår.
kanske inte så bra bil, men alla som jag tog framifrån blev jätta fula och jag fick jätta konstig form , såg typ ut som att jag hade mansaxlr. :Phaha så den här får det bli.

aja nu ska jag nog gå och ta en tekopp med mamma och kanske se en film, vem vet?? ja vet! :P

21/3 2010 - Ni frågar, Jag svarar!




Vad är bloggtrafik??
svar:
Det är en hemsida som gör att man kan få fler läsare,
jag brukar vara där och kolla på andras bloggar
men är dem ointressanta så klickar jag bara förbi.

Vilken färg är västen?
Svar:
Det är en svart väst, men ska köpa en till som går under bystet,
den jag köpt nu går över bystet.

kan du lägga in en bild på västen:
Svar:
Ja jag ska göra det lite senare ikväll då jag har stoppat in bilderna i datorn. :)

hur gammal är kattmamman?
Katten är väll mellan ett år och ett och ett halvt,
där någonstans men hon ser ju ut som en kattunge fortfarande.


Det vara alla frågor nu, men fortsätt fråga så jag kan svara. för jag svarar mer än gärna på era frågor.

21/3 2010

Nu har mamma och Pat farit på karateträning, jag ska ta och svara på lite frågor sen så ni kan bara fråga på. :)
Hur många om läser nu är ifrån bloggtrafik förresten??

Jag och mr.love ska nog gå och se en film, några förslag? Vi vet inte än vad vi ska se, men vi har då ytåkigt, just nu för han ska fara snart hans pappa ska typ hämta han.
jag funderar på att ta något att äta börjar bli hungrig, ska nog ta lite sallad.
jaja skriver mer sen då kommer det en bild på mig i västen också. :)

21/3 2010 - DAGENS 90TALSKLIPP

var det dags igen för lite filmer. :D

Brum:

Noas Ö:

Tom & Jerry:

Vintergatan:


[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[x]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[x]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[x]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
[x]-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
[x]-"boom boom boom boom, I want you in my room"
[x]-"Mama mia, here I go again"
(KUNDE DU ALLA MELODIERNA UTAN TILL?)
[x]-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
[x]-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
[x]-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
[x]-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
[x]-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
---------------------------------------------------------
Minns du även...
[x]-när Greveholm var julkalendern
[x]-”Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider på snowboard och skidor”
[x]-väntan på att babysolen i Teletubbies skulle gå ner så andra program kunde börja
[x]-REAs testpatrull
[x]-S club 7 och A-teens
[x]-Brum var din favoritbil och hjälte
[x]-När alla såg på Noas ö och sen gick runt och sa ”Ojski pojski”
[x]-Lilla sportspegeln med Tom&Jerry i pausen…
[x]-När Vintergatan 5A var först ut som sommarlovsmorgon

21/3 2010

Har ätit en macka med sallad, och ätit lite godis. :)
Jag hade tråkigt och brukar inte tycka om beck filmerna men mamma och Pat såg på en så då valde jag att se också och den var ganska okej filmen.Nu då mr.love far så ska jag sätta mig i mitt städade och fina rum och se film och gosa med kattbäbisarna. <3
dem är så söta, jag kanske lägger ut bild idag också senare på nu när dem öppnat ögonen helt, men dem har fortfarande kvar hinnan för ögonen men den öppnas nog om några dagar så snart får nog dem som ville ha kattungar komma och titta. :D
jaja nu ska jag gå pusselipuss


21/3 2010

nu är jag vaken vi var vakna till fyra igår natt vi spelade bara kort det blev ingen film, vi spelade texas hold em, hjärter sju, hjärter och games. :)
vi hade då trevligt iallafall hade ni?
jag allvarligt talat verkligen älskar min morfar han är så snäll och underbar. många hjärtan till dig morfar.
Och jag älskar min mormor också även om det inte går så bra nu, men mormor jag håller tummar och tår för dig. <3
Nu ska jag gå ut med valparna också ska jag äta lite mat sen måste jag gosa med mr.love för han far em idag. :(
jaja vi kommer ju ses imorgon igen och resten av veckan. :D

19/3 2010

hej alla gullungar, hade glömt datorn i bilen det är därför som jag inte har haft nå update.
Jag har köpt en väst på stan idag på kappahl som jag behöve både för fritid och jobb samt min praktik, sen köpte jag en present till min kära bror som fyller år om en vecka.
Jag har möblerat om och städat mitt rum också. :)

Sen for vi på dollar store och köpte två låder som jag har under sängen som jag har kläder + skor i, också köpte vi en tvättkorg till mig så jag kan tvätta själv. :P
Sen handlade vi mat på willys också har vi ätit förrät som jag var någon riktigt stark soppa som t.o.m med mr.love tyckte var stark och han brukar inte tycka att mat är stark, sen åt vi en kycklinggryta med risnudlar till varmrätt nu snart ska vi äta efterrätt almondy kaka, jag ville ha kladdkaka men dem andra ville ha almondy så det är det det blir.

Vi ska nog se på någon film och kanske spela lite poker sen, jag ville se på "green Mile" som ska gå på tv vet inte vilken kanal men någon annan film skulle det bli, men den är säkert bra endå.
Nu ska jag pussa lite på min käre pojkvän innan vi ska äta efterrätt.

p.s ni vet ordet dubbelmoral, det är många som har "dubbelmoral" på sina bloggar, sen då typ äldre männirkor sitter och skriver på bloggar och inte kommer någonvart och tror att många läser den det är skrattretande... Seriöst, jag har inte någon typ av känd blogg men nog har jag många läsare, men alltså sök på piteasflicka på google, och dem flesta länkarna som kommer upp är från då jag kommenterat andras bloggar men hallå, bara för att jag syns så har jag ju inte en massa läsare.
jag har mellan 100-200 per dag kanske det är inte mycket, vem vill ens läsa en blogg då den varken är speciell eller intressant på något sätt???

PUSSPUSS ALLA!

19/3 2010

Nu ligger vi i sängen på hotellet och ser på nationall treasure, vi ska kliva upp imorgon bitti och äta en ordentlig hotell frukost, fy f*n så gott. sen ska vi lunka oss iväg till bussstationen så inte bussen kör förbi oss för då blir jag riktigt förb****d kan jag lova.
Har haft en pissig dag det började med att jag var på bra humör sen var det det med bussen, sen en annan sak som inte ens är värd att nämnas i denna blogg, säger bara att man borde tänka på vad man gör och säger och om man inte kan komma ihåg själv så ha alltid någon i närheten. :) sen så har högerklickarknappen på datorn pajjat........ AAAAAARG!!!!
skitkass dag verkligen, nu ska vi sova så vi tar oss upp imorgon bitti till frukosten, jag uppdaterar nog inte på morgonen ifall vi vaknar sent men om vi vaknar i tid som vi hade tänkt så kan jag nog hinna uppdatera ett snabbt inlägg men hoppas inte för mycket.
GOD NATT!!


19/3 2010

jag kan säga att det är inte en glad flicka som sitter på andra sidan datorn, vi gick ut för att vänta på bussen. Också kom det en buss men den skulle till skellefteå så vi frågade om den gick förbi piteå. Men nej det gjorde den inte och han sa att bussen som går till piteå kommer direkt efter han. så vi fortsatte vänta, också kommer det en buss lyckliga blev vi tills...... Bussen kör förbi oss!!
Jag ringde upp till länstrafiken och dem bad om mitt nummer så hon jag hade pratat med ringde till busschauffören som inte ens hade sett oss då han körde förbi, och han säger till kvinnan att vi inte ens hade vinkat, och jag hade stått och VIFTAT till bussen. Men det dög tydligen inte.. Så nu ska vi sova kvar på hotellet över natten och far hem kring kl 8 imorgon bitti, jag är skitförba***d på länstrafiken nu dem bryr sig ju inte ens om sina kunder om dem ska behandla oss så här bara för att vi är ungdommar, tur att dem är snälla här på hotellet och låter oss sova här inatt, tänk ifall vi inte hade haft apu här och skulle hem då hade vi vart tvunga att sova ute på gatan inatt.
jaja nu ska jag ta ett långt bad och vara arg för mig själv.

uppdaterar senare!

19/3 2010 - DAGENS 90TALSKLIPP

Ska packa ner datorn nu så därför blir det här sista inlägget innan jag är hemma.


minns ni dem hära sakerna. :D

Mysteriet på greveholm SAAAKNA!!

Markoolio - vi drar till fjällen

Bäbisen i Teletubies:

Rea:

S-club:

A-teens:


Puss och Palt det var allt! (för idag) :P
[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[x]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[x]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[x]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
[x]-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
[x]-"boom boom boom boom, I want you in my room"
[x]-"Mama mia, here I go again"
(KUNDE DU ALLA MELODIERNA UTAN TILL?)
[x]-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
[x]-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
[x]-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
[x]-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
[x]-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl
---------------------------------------------------------
Minns du även...
[x]-när Greveholm var julkalendern
[x]-”Vi drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glider på snowboard och skidor”
[x]-väntan på att babysolen i Teletubbies skulle gå ner så andra program kunde börja
[x]-REAs testpatrull
[x]-S club 7 och A-teens

19/3 2010

Nu har jag slutat, eftersom att jag har bytt från att jobba kväll igår till dag idag så råkade jag försova mig en liten stund imorse men inte så farligt, sen har jag jobbat längre andra dagar så det jämnar ändå ut sig.
Nu ska jag ta en dusch och byta om till mina egna kläder och inte serveringskläder.

Det saknades pengar i kassan, så jag får höra nästa vecka då jag kommer tillbaka hur det gick med det, vi åker ju buss hem idag också, bussen går 17.10 tror jag att det var så jag hinner ju ta det lugnt och packa allt, men mr.love slutar inte än förrens om ett tag så jag får väll lov att packa hans saker också.

jaja nu ska jag ta och göra allt. :D

18/3 2010

nu är jag tillbaka på rummet, jag fick 45kr i dricks idag också, en film"kändis" var här också, han var med i filmen "sören .... " minns inte vad den mer hette.
Nu ska jag duscha och ta det lugnt se på tv, jag börjar 8 imorgon så dålig uppdatering imorgon får ni vara berreda på, för imorgon ska vi åka buss hem också, och då jag är hemma så ska jag goosa med mina bäbisar.
Satt nyss och läsate på en blogg om något så kallat nettiket, vet inte riktigt vad ordet betyder, men vet att personen läser bloggen och har ett tips på vad du kan lägga till: inte använda dubbelmoral i kommentarer/inlägg osvosv. (är inte riktat till dig det är till ALLA) bara ett litet tips eftersom att det stod att du skulle lägga till eftersom.
och det går inte kommentera på din blogg så, här har du tipset. :D

jag uppdaterar nog inget mer ikväll för jag ska ta en LÅNG dusch.
aja GOD NATT PUSS OCH NYP I STJÄRTEN PÅ ER ALLA!

18/3 2010

nus ka jag byta om och sen ska jag gå på toaletten seen blir det att jobba häcken av sig, det var något bokat bord ikväll...
Jag ser lite grand på scrubs just nu också, och jag har som nästan blivit beroende av förhäxad nu, det är så kul att se på gamla programm som man såg på förut.
jaja nu ska jag byta om och gå på toa så jag kommer mig till köket någon gång, det är ju middag där också så vi får se va det är för god mat idag.
uppdaterar då jag kommer tillbaka, kom ihåg min nya kategori "läsares frågor" om du frågat något så finns nog ditt svar där, annars är det bara fråga på så svarar jag så fort jag kan. :D

P.S. datorn är seg så det blir inte min lilla ruta men iallafall:
Hugs and Kisses / Piteasflicka

18/3 2010 - LÄSARES FRÅGOR!



Jag har fått så många frågor nu så tänkte jag svara på några som ni ställt! detta hamnar under dagens fråga! ska döpa om den kategorin till läsares frågor, så om ni sedan söker efter svar från mig så går ni in under "läsares frågor" så kommer ni att hitta svaren på era frågor där, om ni sedan undrar något annat så är det ju bara slänga in frågan i en kommentar och sedan gå in och kolla. :DNi skriver många anonyma frågor också, men det är helt okej om ni helst inte vill säga vem ni är.

Anonym:
Varför ville du ha praktik i arvidsjaur?
Svar:
Det var först mr.love som ville hit till Laponia hotell, och det fanns med på listan i skolan där man kunde välja ställen att vara på, så vi tänkte att det kunde ju vara kul att få fara bort och vara någon annanstans än hemma men vi får se vars jag hamnar nästa gång, skulle gärna vara hemma med kattungarna!

...:
vilken foundation använder du?
Svar:
jag använder H&M's foundation eftersom att jag har inte så fin hy och den täcker jätte bra jag har prövar andra foundations också tex, dream matte mousse men den fungerade inte på min hy. Jag funderar på att pröva en ny snart igen.

mariel: (angående kattungarna)
Vad söta hur gamla är dem?
Svar:
Dem är 2 veckor inatt. :D

Anonym:
Bor du hemma ellerhar du eget tsm med Mr.love?
Svar:
Jag bor hemma hos min mamma men ska skaffa jobb så jag kan skaffa mig en lägenhet, men dte är ju bra att bo billigt hemma. :D

Anonym:
Hur länge har du haft 90talsklipp?
Svar:
90 tals klippen har jag haft sen den 24 februari.

Emma:
Kollar du andra bloggar?
Svar:
jag kollar alla som kommenterar sen brukar jag titta lite andra bloggar ifrån piteå, också bläddra runt och söka intressanta bloggar på bloggtrafik, behöver igentligen inte det längre men man kan hitta ganska så roliga/intressanta bloggar där.
Lisa:
Hej! ser söt ut som brunett! hur ser du ut nu?
Svar:
jag är svarthårig och har oftast uppsatt hår nu med diadem jag måste börja fixa håret igen.

det var allt för nu! Fråga gärna mer massor av mer!! svarar på alla era frågor.




18/3 2010

Shiet vad tiden går segt idag, just nu sitter jag på rummet jag vaknade ca 12 och har ändå hunnit vara in i köket två ggr.
Nu tittar jag på F word och programmet jag ska se börjar inte förren 15.40 och jag blrjar inte jobba förrens 17.00 så snacka om att jag har tråkigt nu, vad ska man hitta på då man har tråkigt då??

jag är i servering idag och imorgon också i restaurangen sen nästa vecka så tror jag att jag kommer att få vara i köket lite grand skönt endå, börjar bli less att bara vara i servering sen måste ju jag och mr.love söka nå mer jobb också. jag har sökt ett jobb men måste söka mer för att vara någorlunda säker på att komma in någon stans.
jaja nu ska jag sminka mig. och kanske duscha. :D


18/3 2010 - DAGENS 90TALSKLIPP

Som sagt så kör jag ju flera per dag nu så här är några stycken:
ifall ni inte kommer ihåg det som står i listan så kanske ni kommer ihåg det då ni ser dem. :D

creep school carton:

aah riktiga monster!:

Den där sista Dough var jag lite osäker på jag hittade som inget som jag kände igen.
men mer kommer det imorgon.
[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[ ]-när all that var det roligaste som fanns
[ ]-pokemon och digimon
[ ]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[ ]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[ ]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[ ]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[ ]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[ ]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
[ ]-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
[ ]-"boom boom boom boom, I want you in my room"
[ ]-"Mama mia, here I go again"
(KUNDE DU ALLA MELODIERNA UTAN TILL?)
[ ]-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
[ ]-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
[ ]-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"
[ ]-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
[ ]-Creep School, Aahh! Riktiga monster!, Dough m.fl

18/3 2010

Nu är jag vaken har vart in i köket ens väng och frågat när jag börjar jobba imorgon och sånt, för imorgon så åker vi ju hem! :D
nu äter jag Polly dricker lite sprite och bara allmänt tar det lugnt jag ska sätta mig och se tv också för sen börjar ju förhäxad och det får jag ju inte missa. :)
jaja det kommer 90talsklipp sen.

18/3 2010 - NATTTANKE!

lite natttankar av en "rädd" person, ja jag tror på "andar, folk efter döden vad man nu ska kalla det"!!
Alltså lite rädd blir jag seriöst nu.. Jag ligger och ska sova också hör jag liksom hur det bankar i väggen eller i taket. Så jag gick till receptionen och frågade om någon var i något av rummen bredvid oss eller i rummet ovanför oss och ingen bor i dem rummen. Det bor någon i ett rum längre bort och en man i rummet mittemot oss, och banken jag hörde sist lät precis som att någon typ hoppade ovanför oss eller som att någon bankade i väggen som att vi spelade typ hög musik, och nu när jag skriver det så skrämmer jag bara upp mig själv mer. Men skit läskigt alltså jag skojjar inte!
jaja jag ska försöka sova iallafall om inte annat så får jag väll höja ljudet på tvn.
fyf*n!! Vi får hoppas att det bara är han i rummet mitteemot.
GOD NATT!


17/3 2010

Nu har jag slutat, då jag kom in i rummet så var det mörkt och mr.love hade somnat men på min sida av sängen så jag ska knuffa över honom på andra sidan för annars kan jag inte se tvn om han ligger på min sida.
Jag fick iallafall 45kr i dricks idag.
En av "stamgästerna" här på hotellet bor mitt emot oss på hotellet så jag tror han blev lite rädd då jag följde efter honom ut ur restaurangen. haha
jaja jag ska iallafall gå till receptionen en sväng sen ska jag duscha sen blir att knuffa mr.love till andra sidan sängen och lägga sig och se på tv, mer uppdatering imorgon. :P
GOD NATT!!!

Jag och mr.love då vi väntade på bussen i måndags på sjukhuset. :D<3<3


17/3 2010

Sitter och ser på förhäxad nu på 5an. visst minns ni det programmet?? Det gick på 3an förut för några år sen. 1999 tror jag att det var det gick tänk det är 11år sen och ändå minns man det, jag vara bara 7år då och ändå såg jag på det, undra om dem kommer börja visa "sabrina tonårshäxan!" igen också det hade vart kul. Nu ska jag se klart.
VILKA MINNS PROGRAMMET FÖRHÄXAD??

17/3 2010 - DAGENS 90TALS KLIPP

Kom på att jag vart jävl*gt dålig med det här men här är några klipp iallafall,
jag ska börja lägga upp några stycken per dag eftersom att jag inte gjort det då jag vart sjuk och sånt men här är det iallafall:
rugrats:

Lattjo och lajban:

Nicke och Mojje:

Nicke & Nilla:

Där har ni några! :D
[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när man spelade kulor på skolgården varje rast
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[x]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[x]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[x]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
[x]-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
[x]-"boom boom boom boom, I want you in my room"
[x]-"Mama mia, here I go again"
(KUNDE DU ALLA MELODIERNA UTAN TILL?)
[x]-när rugrats inte hade ersatts av all grown up
[x]-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
[x]-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla" och innan det "nicke och mojje"


17/3 2010

Här var i helgen då vi var påväg till luleå, det var första gången jag kände mig normal efter att ha varit sjuk, alltså första dagen på hela veckan som jag hade smink på mig..
Ser ju åtminstonde lite normal ut.

Här är en bild på en av bäbisarna också, ni vet ju att jag sa att dem hade börjat öppna ögonen:
här blundar den men den har börjat öppna ögonen, tyckte det var så gulligt fick kort precis då den mjauade.


här har en öppnat lite det var några dagar sen.
det är inte samma på båda bilderna. :D
Nu ska jag duscha lyssnar på nickelback just nu också, jag vill vara med mr.love innan jag börjar jobba. :(
jaja puss everybody!

17/3 2010

Här är en video om då Katrin Zytomierska tycker till om det med killarna på svenska hollywood fruar i måndags, jag fick iden av att lägga ut det här från en annan bloggare.
Men jag vet inte vad jag tycker igentligen visst dem jobbar med det, men lite krydd var det väll med dem dära som tog dit killarna. Igentligen skulle jag nog vilja veta vad kissie tycker, eftersom att hon tycker om programmet så jag skulle vilja veta hennes åsikt om hur dem behandlade killarna.
jag säger inget mer om min åsikt, men här är vad Katrin tycker iallafall:

jag satt nu och försökte få tag i något videoclip från programmet i måndags, men det enda som kom fram var den hära parodi videon...

jag vet inte om jag tyckte det var så roligt menmen!
VAD TYCKER NI? TYCKER NI OM SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR?


Nu ska jag gå och se lite tv innan jag ska byta om och gå och jobba.


17/3 2010

Nu är jag vaken och nu när jag skulle klä på mig s upptäckte jag att jag har glömt min tröja i köket så jag ska gå och hämta den också börjar jag vara hungrig så jag väntar på att mr.love ska smsa mig för då ska jag gå och äta lunch med han. :P
NU ska jag hämta tröjan, duscha, se tv, sminka mig och sen byta om sen är det ngo dags att jobba. :P
det kommer nog mer uppdatering om jag har något roligt att skriva om det vill säga.

16/3 2010

Nu har jag slutat mr.love har fått veta att han ska jobba dag och jag jobbar kväll.... det suger!
för nu hinner vi knappt träffa varandra typ en timme i köket bara, eller typ två timmar mellan då vi börjar det beror på hur mycket folk det är.
Vi ska iallafall lägga oss och se tv nu så det här är nog sista uppdateringen för idag.
Lina som jag jobbar med oftast är ju helt underber hur gullig som helst, skit snäll eh hon också.
Jag ska jobba med Ida imorgon kväll så vi får se hur det går, men hon är säkert lika snäll.
GOD NATT!

16/3 2010

Nu ska jag gå och jobba, jag har för stora skor och enda lösningen var 5 par sockar i skorna för att kunna ha dem, :P haha
jaja jag lär ha ont i fötterna senare men nu ska jag gå och jobba så jag får det överstöckat någon som vet hur jag kan se desperate housewifes eftersom att jag missar det.


16/3 2010

Vi är vakna och fortfarande förkylda, vi har vart ner på shell och mr.love har ätit en varmkorv. :P
Jag sitter och äter lite chocklad ni vet "röda veckan" :(
han ska gå och jobba nu och jag ska ta en sköön dusch sen ska jag byta om och gå och jobba så det blir dålig uppdatering idag, jag missar depserate housewifes, :( jag missdae det förra veckan också för då var jag ju sjuk så jag råkade sova då det var. :/
jaja nu ska jag iallafall pussa lite på mr.love sen ska jag gå i duschen.

15/3 2010

Nu ska jag och mr.love gå och sova börjar ju inte förrens 17.00 imorgon så lite uppdatering på dagen blir det nog, kanske att jag sätter igång veckans blogg igen imorgon också, vi är fortfarande osäkra på om vi ska äta frukost eller inte, men lunch ska vi nog äta iallafall.
Det ska bli jä*ligt skönt att sova efter att ha åkt buss idag, och tuur att man inte är på strömbacka imorgon ifall att det där hotet faktist händer, för att läsa om det scrolla ner lite också klickar ni på bilden så kommer ni till aftonbladet om vad dem skrivit om det. :)

Nu ska vi sova. GOD NATT!

Gammal bild på mig, då jag hade brunt hår. :P

VAD ÄR VITSEN MED ALLA DESSA HOT??

Våran skola i piteå "strömbackaskolan" har blivit hotad det står i aftonbladet och det står i piteåtidningen och det finns ute på existenz... Hur ska det nu gå, så här skriver killen som säger han ska skjuta alla:

så skriver han på ett forum, jag tycker att det börjar bli mycket hot på piteås skolor, det har varit bombhot på hortlaxskolan och på strömbacka tror jag att det har varit en gång också.
Så här ser det ut på aftonbladets hemsida:


tryck på bilden för att läsa resten på aftonbladets hemsida.
tur att vi är uppe i arvidsjaur och inte ska på skolan imorgon.
men det är ingen som tar dem hära hoten seriöst det är ungefär som "pojken och vargen" han sprang och skrek om varg flera gånger och tredje gången så kom vargen på riktigt och ingen trodde på honom, men hur ska det då gå i piteå då det faktist händer något på riktigt.
Alla tar ju det här skjuthotet på skämt nu, så vem vet tänk om någon drar fram ett hagelgevär imorgon då.
Polisen har sagt att får dem inte tag på vem det är så skulle dem nog vara på skolan imorgon.
men då är frågan, vad är vitsen med alla dessa hot??


15/3 2010

Nu är jag och mr.love framme på hotellet vi har samma rum som vi hade i början av parktiken nu, vi fick dock städa rummet för dem hade inga rena rum men det var enklast så för då slipper vi vara ute i anexet, alltså kursgården.
ja nu iallafall så ska vi nog gå på affären och införskaffa oss lite torkat renkött, mmmm gottigotti. :D
Vi har ätit middag också köttfärssås och spagetti, inget speciellt.
Jag börjar inte förrens fem imorgon på kvällen, så jag får ju vila upp mig på dagarna innan jag bröjar jobba med tanke på att vi är inte helt friska än, vi hostar fortfarande, men jag tror inte att jag har nå feber nu. :P

men iallafall nu ska vi gå på affären.

14/3 2010

Nu ska vi gå och lägga oss, det har vart en skit kass dag. förlåt för att ni fått stå ut me dlite konstiga/tråkiga texter, men som sagt en skit kass dag har jag haft. Nu sitter mr.love och packar det sista av mina grejer eftersom att ajg sitter och skriver här på datorn, men vi ska iallafall gå och sova imorgon blir det dålig uppdatering för att vi ska tillbaka till arvidsjaur är fortfarande förkyld men vi får se hur det går.
Vi har diskuterat lite jag och mr.love om vem som ska sova längst ut, vi pratar om det varje gång vi går och lägger oss, jag vill sova längst ut för att jag är så liten och kort så jag ser inget om han ligger längst fram för han är ju mer bredaxlad än jga. men ändå så fortsätter han med att han vill sova längst ut, hur tycker ni vi ska ha det??
God natt och fundera på hur erat liv ser ut. :)


14/3 2010

ett bevis på mogenhet, skulle inte tro det!
lägga ut bilder som inte är ens egna utan att fråga, nej tack, moget?
ljuga om saker om man vet är inte sant, så man själv går på det, moget?
hota om att bränna upp andras saker, moget?
döda ett djur, för att ingen annan ska få träffa det, moget?
hota med att ta ifrån en mamma alla hennes barn, moget????
nej inget av dem sakerna är mogna, skulle jag göra så? nej aldrig i livet!
jag är 18 år och jag vet inte alltid rätt/fel men det jag vet är att ovanstående är FEL och så gör man bara inte oavsett ålder eller hur mycket man själv kan bestämma, det spelar ingen roll vems hus det händer i, det spelar ingen roll vem det handlar om, eller vem som gör det. Det är bevis på omogenhet och kanske till och med dumhet!
skärpning från en 18åring till en betydligt mycket äldre person!

till roligare och viktigare saker, nu håller vi på och fixar i bilen och jag kan säga att jag har storlust att ringa till biltema och fråga varsför i hela friden dem sålde ett usb som inte funkar i stereon??
korkat eller va!
Just nu verkar inte usbet funka alls då det är ikopplat i datorn och jag köpte det igår...
lite irriterad blir man, menmen det blir dem som får fixa det då jag ringer, om det nu inte löser sig före det vill säga. jag ska gå ut och fortsätta sätta på klädseln i min bil så det blir klart någon gång, sen får vi se om jag far och sover hos mr.love inatt kanske eller om jag sover hemma, måste nog låna en väska av mr.love's mamma eftersom att Kär****** i bussen slet ju sönder min väska!
jaja over and out nu ska jag ut!

me, me, me and only me!!

14/3 2010

idag har jag och mr.love vart tillsammans i 2 år och en månad. :D
nu är jag vaken och jag sitter och lyssnar på lite "morgon musik" och tittar på bäbisarna, en av dem har nästan öppnat ögonen helt.

Varför blir man så vilse utan kontroll? vissa värre ändra andra, men det är som att man har ett behov av det och måste ha kontrollen hela tiden, kontrollera allt.
vem är det som ska ha kontrollen, är det alltid den äldsta, eller är det den som blir mest arg av att inte ha den?
varför är det vissa som får bestämma att si och så ska det vara, medans andra inte ska ha ett skit att säga till om?
varför tror vissa människor att dem betyder mer än andra? Varför ska dem få sitta och skryta/ljuga och man ska bara sitta hjälplöst och lyssna och gå på alla lögner som man hör?
varför ska någon få bli så arg så glas spricker, och folk gråter och djur springer och gömmer sig i ett hörn och darrar och bara vill därifrån eller bara bli skyddad?
Varför ska någon få sitta och döma ett förhållande och sen inte ens kunna ha ett själv? Varför ska man skämmas då man gjort det som var bäst för en själv? Varför tror folk på dina lögner? Varför ska vissa få döma en utan att veta sanningen, utan bara gå på efter en lögn? Döda ett djur, döda ett till? Gå på dina egna lögner? Glömma av vad du säger? det finns vittnen men nej du har ALDRIG fel???????
Tips från mig: Lev ditt liv, låt ingen annan göra det åt dig!

Jaja det här var något ni kan fundera igenom, ni vet jag har också känslor och det är också en den till den dåliga uppdateringen, jag behövde bara skriva ut lite, likadant som andra kan sitta och skriva ut känslor så kan jag! Mina känslor är bara mycket frågor som jag nog inte lär få några vettiga svar på.

Nu ska jag gå och kanske äta frukost sen ska jag ut och fixa på min bil.

13/3 2010

Hej det är dålig uppdatering fortfarande vi har vart i luleå och jag har köpt lite saker till min bil, sen har vi ätit tacos då vi kom hem, jag gjorde egen guacamole och den vart riiiiktigt god! :D
alla som smakade den tycket om den förutom mamma som inte tycker om avokado.
Nu ska vi gå och stoppa i min nya stereo i bilen och sätta på klädseln.

Det var en som bad om bättre förklaring på inbakat mos och då gör du så att du:
du behöver:
potatis
1 ägg
smör
smördeg
Västerbottensost/annan ost

Först gör du eget potatismos, genom att koka potatisen sen mosar dhela allt, sen blandar du i ett ägg möjligtvis två beroende på hur mycket mos det är, sen stoppar du i en klick smör efter smak.
Du tar smördegen och lägger ut den på en skärbräda, sen lägger du några skivor västarbottens ost eller annan ost på degen, sedan smetar du ut moset ovanpå det också rullar du ihop det försiktigt så du inte trycker ut moset ur degen.
Sedan skär du degen så det ser ut nästan som små bullar, också lägger du dem med rullningen uppåt på en plåt också kan du lägga en bit ost ovanpå det. sen är det in i ugnen på 175 grader tills det blir lite gyllenbrunt.

Ni får pröva och se vad ni tycker och hoppas att ni får det lika lyckat som vi fick det. :D

Nu ska jag coh mr.love gå ut och stoppa i stereon som sagt, det har inte blivit något veckans blogg men det är för att det är så dålig uppdatering nu.
jag kanske uppdaterar sen igen.



12/3 2010

Nu ska vi se på en film, i ska se på "prime (nära & kära)" den är bra såg den igår men ser den igen för att mamma vill se den, det är ju fortfarande dålig uppdatering för att jag är fortfarande sjuk, men ikväll är mr.love här.

Mina bäbisar har börja öppna ögonen nu, en har öppnat mycket mer än dem andra, en utav dem tror jag inte riktigt har börjat men den kommer nog till det den också.
nu ska vi som sagt se film och mysa på vi har haft "tävling" och gissat musik här i allrummet i huset.
Dennis kommer nog snart hem också ,han är ute på disco.

Vi åt något konstigt idag, Pat kom på att han skulle laga fläskfile inget konstigt med det, men sen kom han på att till det så skulle han göra inbakat mos.....??
men det smakade ganska så bra endå så tmmen upp för hans ide.
Nu tränar dem karate så lite söta är ju mamma och pat endå.
menmen nu ska jag återgå till vardagsrummet.

12/3 2010

Nu är jag uppe och vaken, ligger i soffan och ser på tv, jag känner mig lite friskare men inte helt frisk.
Imorgon kan jag nog hitta på något så imorgon är jag nog nästan helt frisk.
det hjälper att vila.

Nu är det ju så här att jag kanske inte berättat att jag har en ganska så stor familj, nu bor jag hos min mamma och hos mamma så kan vi börja med djuren vi har en vuxen hund två valpar en kattmamma och hennes 5 kattungar, men kattungarna ska bort också har vi en sköldpadda och fiskar, min lillebror har haft en fågel också men den dog.
Sen till halvsyskon, jag skriver deras namn sen skriver jag ålder. :)
Dennis - 14 år (15 nu i mars)
Oliver - 11 (tror jag) fyller 12
Kevin - 8 år fyller 9
Celine - 6 år fyller 7.

Sen har min mamma en man som heter Pat*** och han har också två barn dem är 15 och 8 år.
Så i mammas familj är vi 9 personer.
men pat's äldsta barn brukar bo i övertorneo hos sin mamma.
SEn har vi ju pappas familj. Börjar med djuren där också, det är en hund som heter Neo det har varit två men en gick bort för några månader sen tror jag att det var, det var ett tag sen men hon är saknad än.
iallafall sen har vi en katt där som heter Smilla som jag skanar jäääääääääätte mycket, har inte träffat henne på flera veckor och hon brukade sova med mig hela tiden så..
ja sen har vi två fåglar där som heter torsten och tomas.
Sen till syskon skriver inte ut deras namn.
J - 15 år
C - 13 år
sen är det ju pappa kvar. Men jag har inte vart där på ett tag, det har sina anledningar men dem får ni inte veta!
det var iallafal min familj, om jag ska tjorva till det mer så hos mamma så är Dennis pappa död sen har var 3 månader, och oliver, kevin, celine har en pappa som också bor här i öjebyn. sen har ju jag en annan pappa.
hos pappa är det inte tjorvigt men han och ahsn fru skilde sig förra sommaren, men det blev nog bäst så.
Men jag lever än, och allt löser sig bara man vill!

iallafall imorse så blev jag väckt av att katten satt i fönstret och skrek på kattungarna och jag kan säga att dem skrek då tillbaka också.

Jag funderar just nu på hur jag ska göra med veckans blogg. om jag ska starta upp det idag. ja det gör jag nog så hål utkik för anmälningar av veckans blogg idag. :D
vill du vara med så anmäl dig då.
Nu ska jag fortsätta se på tv, ioförsig så finns det inte så mycket att se på men sk*t samma, just nu ser jag på mtv, och dem spelar låten:

uppdaterar mer senare. :D
kisses


11/3 2010

Har ni saknar mig?? klart ni har.
Iallafall så jag är fortfarande sjuk så jag och mr.loove har åkåt hem ifrån hotellet och far inte tillbaka förrens på måndag för då borde vi vara friska. vi har åkt buss i fyra timmar och det blir man absolut inget piggare av, jag har tänkt lägga mig i vardagsrummet och se film iallafall.
mr.love är hemma hos sig igentligen så borde jag ha åkt med han för dem hära här hemma är så rädda för att bli sjuka dem är ungefär som jag är då folk har magsjuka, men sk*t samma. nu ska jag vila och det är inte säkert att det blir någon mer uppdatering ikväll.
ifall inte så god natt och ifall att så läs sen igen.

veckans blogg kommer upp en ny omgång imorgon.
det här rä sista länkningen till förra veckans vinnare av veckans blogg!

10/3 2010

jag mår fortfarande inte bra jag kommer inte jobba imorgon heller, jag har varit på shell och köpt en varmkorv som mat för jag orkade inte gå in i restaurangen det kändes så smusigt att gå in där, när jag är sjuk och osminkad.
varmkorven smakade iallafall ingenting förutom vatten.. jag köpte en smörgås också men känner att smörgåsen orkade jag inte äta. jag har "knarkat" halstabletter idag men inte f*n hjälper det inte kan jag ju lugnt säga.

just nu ligger jag i sängen och tittar på sexberoende människor, det är seriöst synd om dem, jag skulle inte kunna tänka mig i deras situation, en som är med där (en man) han har haft sex med 3000 kvinnor, inser ni att det är en ny kvinna per dag i ca 8,5 år.
Det är jäkligt mycket!

Nu ska jag iallafall se klart på programmet sen ska jag vänta på mr.love att han ska komma tillbaka från "jobbet" sen ska jag duscha sen blir det väll att sova igen, så det här är ett godnatt inlägg. så fort jag blir sjuk så kommer min vanliga uppdatering tillbaka.
och 90talsklippen kommer tillbaka då också eftersom att dem inte kommit nu när jag vart sjuk.. men det kommer flera stycken då jag blir frisk.

glöm inte att rösta på mig i veckans blogg på MALINS BLOGG!
Här är också veckans blogg som imorgon blir sista länkningsdagen.
GOD NATT!!

10/3 2010 - rösta på mig

Rösta på mig i veckans blogg på Malins blogg.
jag är nummer 8 så rösta på så mycket som ni kan. :)
Klickar ni på (malins blogg) så kommer ni direkt till veckans blogg där ni ska rösta. så klicka in er och RÖSTA på mig. :D
nu ska jag gå och vila och titta på gammalt avsnitt av greys anatomy.
det blir inget "jobb" imorgon heller.

veckans blogg

10/3 2010

jag vet att det är jätte jätte dålig uppdatering nu, men det är för att jag ligger och sover hela tiden för jag orkar knappt gå.
jag springer fram och tillbaka på toaletten och jag kan säga att det känns verkligen konstingt att vara sjuk och inte vara hemma, jag har inte "jobbat" något idag och kommer nog inte kunna göra det imorgon, har säkert typ 38-39 i feber. Mr.love kände och sa att jag hade feber men vi har ingen feber termometer men jag kallsvettas, fryser och sen svettas jag massor.
Mår verkligen inte bra. det känns som att jag ska hosta upp alla tarmar ur magen vilken sekund som helst.
Någon som har ett förslag på vad man kan göra??

Jag vet inte ens om jag kommer uppdatera mer idag eftersom att jag mår så dåligt.
"GOD NATT"

veckans blogg!!

9/3 2010 - GÄSTBLOGGAR!


piteasflicka är sjuk. hon somna direkt när hon la sig i sängen efter jobbet, det är därför hon inte har bloggat något...

HaDet Bra Alla!!!

9/3 2010

Nu har jag slutat och kan säga att jag mår inte bra alls, stannade kvar på "jobbet" endå. Men mår inte bra, har typ feber hostar hela tiden svullen i halsen och kramp i magen... :( inte roligt alls, vi får se om jag ens kan "jobba" imorgon.
varför jag gör såna här - " är ju för att det är praktik, så det är inte riktigt jobb, men vi jobbar ju endå. om ni förstår vad jag menar.

iallafall så nu ska jag gå i duschen sen ska ja lägga mig och se på tv, och ikväll är det DESPERATE HOUSEWIFES!!! YEEEAY!
Jag måste tyvärr se det själv för nu en timma innan jag slutade så börjar mr.loove "jobba" så vi har inte vart nå med varandra idag.
Och imorgon blir det likadant sen efter det så har vi samtidigt.
Jag vet inte om jag sagt det men vi har ju ett nytt rum nu här på hotellet också, nu har vi inte inne på själva hotellet nu är det i ett hus utanför.
JAJA iallafall nu ska jag gå och ta en LÅNG och VARM skön dusch. :D

veckans blogg!

8/3 2010

nu ska vi sova, jag ska kliva upp klockan 6 imorgon bitti så snacka om att jag måste sova nu.
mr.love börjar klockan 2 för han jobbar kväll så jag kommer att ha sk*t tråkigt imorgon.
Nu ska vi iallafall sova, det blir ingen uppdatering förrens kring typ 3 imorgon. :)
GOD NATT!

veckans blogg

8/3 2010

nu är vi framme på hotellet, vi hade fått lov att byta rum för att det vart så fullt på hotellet det här rummet kommer vi bara att ha i tre nätter sen ska vi antingen byta eller få vara lediga pga brist på rum.
Nu ska vi gå och äta middag, jag tror att det blir frasses, för personalen har redan hunnit äta middag så vi hann inte äta med dem.

det har varit jätte dålig uppdatering idag men det är ju för att jag har suttit i bussen, och haft lektioner.
men lovar att bättre kommer det att vara.

Jag hade tydligen glömt att länka veckans blogg förut idag för jag skrev ett snabb inlägg och var ganska så stressad. men här är den iallafall! veckans blogg!

8/3 2010

Springer abra in snabbt här i biblan för att skriva ett blogginlägg.
Jag och E då vi gick på lektion så råkade vi sitta i fel klassrum med fel grupp en hel lektion och sne gick vi till rätt lektion, idag efter skolan så måste jag hem först och sen åka med den sena bussen för att glömt lite saker hemma som jag måste hämta så då ska vi byta buss då vi ska fara till arvidsjaur.
Nu ska vi ha gympa sen är det lunch funderar på vad det är för mat i skolan på lunchen om man ska gå och äta på typ subland istället, fyf*n vad gott med en smörgås därifrån. jaja nu ska jag gå på gympan. :D
HUR MÅNGA HAR LOV NU??


7/3 2010

Nu har jag duschat mr.love ska duscha sen då vi går upp och ska sova, men innan vi går upp så ska vi se klart på filmen. Vi har packat klart och jag fick låna ett par skor av miss som jag kan ha då jag är borta på praktiken. Det ska bli en rolig vecka eftersom at det kommer tydligen vara fuuult med folk på hotellet i veckan. :D
det här blir sist inlägget ikväll.
Du som vann veckansblogg om jag glömmer att länka dig så får du påminna mig:D
GOD NATT!

MÅSTE FRÅGA ER, ÄR DET NÅGON FRÅN SÖDRA SVERIGE ELLER NÅGON ANNANSTANS I SVERIGE SOM SKA BO PÅ LAPONIA HOTELL VECKA 10?? JAG UNDRAR EFTERSOM ATT VI JOBBAR DÄR, OM DET ÄR NÅGON BLOGGARE/BLOGGLÄSARE SOM VILL TRÄFFAS??

veckans blogg!!

7/3 2010

Nu är vi iallafall hos mr.love vi sitter och ser på "catch me if you can" den är på 5an. :)
Vi packar också men jag måste ringa mamma och be hon komma med några jeans till mig för jag har glömt både det och mitt teorigrejs så jag kan plugga till körkortet.
Vi ska gå i duschen snart så vi är rena och fina imorgon.
HUR MÅNGA HAR LOV I VECKAN???

veckans blogg!

VECKANS BLOGG ÄR UTSEDD!!

Veckans blogg är....:
nummer 3: Johanna Sandberg grattis. :D
länken din kommer att finnas i slutet av varje inlägg tills på torsdag. :D

OM NI VILL KOMMA IN PÅ VINNAREN AV VECKANS BLOGG KLICKA PÅ BILDEN! :D
en ny veckans blogg kommer upp snart och då kan ni försöka igen.

7/3 2010

Nu sitter vi och spelar chicago i köket, jag och mr.love ska hem till hans pappa och bli bjudna på tacos, sen ska vi hem till han och bara mysa på. Veckans blogg utses ikväll då jag är hemma hos mr.love.
Hans syster kommer strax och hämtar oss, min bill låter fint, var nyss ute och prövade gasa lite och den låter fiint.
nu ska jag packa ihop datorn,för måste ta med mina saker till mr.love för att vi far ju tillbaka till Laponia i arvidsjaur.
LOVE YALL...

GÅ IN OCH RÖSTA PÅ VECKANS BLOGG UNDER KATEGORIN VECKANS BLOGG!!


7/3 2010

Nu har vi vaknat för ett tag sen, katten morrar lite för hon är rädd att valparna ska komma in, annars är allting bra med bäbisarna.
Jag ska gå och ta mig något att äta, sen ska vi fara hem till mr.love när mamma och P vart på sin träning klart.
Vi ska fråga miss (mr.love's mamma) ifall vi kan få laga tacos då vi kommer dit sen... HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
tacos är seriöst min favoritmat och jag bara äääälskar det.
VILKEN ÄR ERAN FAVORIT MAT???

veckans blogg är under kategorin VECKANS BLOGG!!!!!


7/3 2010

VECKANSBLOGG RÖSTNING ETT INLÄGG UNDER ELLER UNDER KATEGORIN "VECKANS BLOGG".

Nu ska jag och mr.love gå och sova, jag vet att det har varit skit kass uppdatering idag men det har sina skäl. :P
Vi har iallafall nu under kvällen spelat skip-boo och chicago i köket med mamma och P.
Nu ligger katten och skyddar bäbisarna ifrån valparna som vi har. Jag och mr.love ska nog se på typ "Erin Brokovich".
En bild innan det ens var bestämt att vi skulle på kalles, då jag satt ute i solen och njöt av vädret och väntade på att Ma*** skulle komma förbi. :D

Här är en bild ifrån igår:

Den bjuder jag på. :P

Den hära tillfälliga xide'rn var jääääte god kan jag då säga, vattenmelon rakt igenom.. mmmmmmumma. <3
jaja men nu ska vi gå och lägga oss, så att vi tar oss upp någon gång imorgon.
LOVE YALL!



VECKA/9 - VECKANS BLOGG!

HÄR ÄR DEM NOMINERADE, RÖSTA SÅ MÅNGA GÅNGER DU KAN OCH VILL, MEN DU FÅR INTE RÖSTA PÅ DIG SJÄLV!!
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL DELTAGARNAS BLOGGAR!!


DÅ NI RÖSTAR SÅ SKRIVER NI VILKET NUMMER NI RÖSTAR PÅ!!
NUMMER 1:

NUMMER 2:

NUMMER 3:

NUMMER 4:

NUMMER 5:


RÖSTA NU SÅ MYCKET SOM NI KAN. RÖSTNINGEN PÅGÅR TILL IMORGON! (OBESTÄMD TID)



6/3 2010

har nu suttit och tittat på lite bilder ifrån igår, och det verkar som att vi hade roligt iallafall. :P haha nu sitter jag och gosar med katten medans bäbisarna sover, alice i underlandet var bra.. ska jag berätta hela filmen??
nej jag ska inte förstöra det för er som ska se den. :P
Jag har iallafall lust att se den igen nu, eller att se på tecknade alice i underlandet som man såg då man var liten.
Jag ska städa i mitt rum och rensa kattlådan, KUL dagen efter, eller så inte!
veckans blogg kommer om ett litet tag då jag har fixat bilder. :D

6/3 2010 - DAGENS 90TALSKLIPP

Förlåtförlåtförlåt...
Jag la inte in något 90talsklipp igår men därför blir det två idag. :)
Först tänkte jag skriva att alldeles strax så far vi in til stan och vi ska först äta middag på max tror jag att det blir, sen ska vi gå coh se på bion som sagt. :D

här är dagens 90talsklipp:det blir lite mer marcoolio. obs! ni måste nog hoppa in en bit om ni inte vill se en massa prat!

sen har vi också: boomboomboom...

[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[ ]-när all that var det roligaste som fanns
[ ]-pokemon och digimon
[ ]-när man spelade kulor på skolgården varje rast
[ ]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[ ]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[ ]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[ ]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[ ]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[ ]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
[ ]-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
[ ]-"boom boom boom boom, I want you in my room"
HA EN BRA KVÄLL, SKRIVER SEN DÅ JAG ÄR HEMMA!! :D<3<3

6/3 2010

jag hade trevligt igår med Ma***, vi var kvar på kalles ända tills dem stängde, jag har tagit en massa bilder på folk. :D men kameran fick slut batteri, så kan inte lägga ut dem, ikväll ska vi gå och se på alice i underlandet. det ska bli kul. men kände ändå innan helgen att shiet ska jag först ut och sen på bbio dagen efter men jag tror att det löser sig.
då jag kommer hem sen så ska jag städa lite i mitt rum. NU ska jag äta en frukt sen fortsätta se på tv.
Kul med er nya bloggläsare lägg till mig på bloglovin. :D
Veckans blogg kommer ikväll då jag är hemma. :D

5/3 2010

Nu blir det utgång för mig och ma*** vi dricker xide , yeeeay gott!!
KOM PÅ KALLES SÅ FÅR NI TRÄFFA MIG IRL!! :D

älskar er alla. :D<3<3
piteasflicka lämnar huset nu!

5/3 2010

nu är M**** här vi gosar med bäbisarna vi har vart på ok och köpt ****, ikväll så blir det krogen, kalles here we come. :)
ska även på max och äta hamburgare. mmm gott:D
nu ska jag packa smink och vi ska fara om typ en timme hem till henne och välja kläder, sminka oss.
sen ska vi äta lite, sen äta mer sen blir det väll utgång. :D wiiie

vad ska alla ni göra ikväll då?

5/3 2010 - VECKANS BLOGG ÄR ETT INLÄGG NER!!

Nu är jag vekan, och alla bäbisarna lever än, jag har nyss vart och släppt ut valparna och då smet dem, vi har som gångar på bakgården i snön, men då tog dem sig utanför bakgården... Så det måste väll täckas med snö där antar jag. Nu är mamma och P hem en sväng för dem har lunch, så dem ger valparna mat och lite sånt, min kusin Ma*** kommer hit snart och ska titta på valparna och bäbisarna lite grand. :D och prata med mig.

Jag måste säga att det känns lite grand som att jag har blivit mormor efter som att jag är "mamma" åt Ellie (katten).
Nu ska jag hoppa på mr.love så han vaknar sen ska jag gå och äta något, sen blir att gosa med bäbisar med Ma***.

SÖKER NI VECKANSBLOGG SÅ KLICKA PÅ KATEGORIN ELLER SCROLLA NER ETT INLÄGG. ANMÄLNINGAR SOM GÖRS PÅ DET HÄR INLÄGGET GILLS INTE!!


VECKA/9 - VECKANS BLOGG!


Det börjar vara dags för mig att ha något nytt så jag gör väll som alla andra, men jag vet inte om jag
riktigt vill ha det så, jag kommer att komma på ett roligt sätt för er att få vara med i veckans blogg  tex
att ni ska skriva en knäpp mening, ett kort skämt, eller beskriva dig själv med ett ord. ja det blir lite
olika hur jag gör. imorgon så kommer jag iallafall att starta upp veckans blogg!


Ni som känner redan nu att ni vill vara med vecka 9 som blir bara under helgen, ni kan ju
skriva i en kommentar att ni vill vara med också motiverar ni er med en rolig mening dem
5 som har bäst motivation kommer att få delta. :)

Alla som deltar blir länkade här i kategorin veckans blogg, den som sedan vinner veckans
blogg kommer att ha en länkning tills nästa torsdag!
Viktigt lägg märke till mina ord tills nästa torsdag, och deltagare tas in tills imorgon natt
obestämd tid!

VILL NI VARA MED SÅ TA CHANSEN, MOTIVERA ER ENDAST MED EN ROLIG/KNÄPP MENING
DEM 5 MED ROLIGAST/KNÄPPAST MENING FÅR VARA MED I VECKANS BLOGG!
DET ÄR OCKSÅ BRA OM NI LÄNKAR ATT NI ÄR MED I VECKANS BLOGG HÄR, PÅ ERAN BLOGG!


4/3 2010

det här blir sista inlägget idag, jag har testat hårförlängningen och den passade bra, vi får se om jag köper en till sen så att det blir riktigt bra, nu har jag ju bara en men köper nog en till sen. :P
Nu ska jag gå och duscha av kroppen bara lite sen ska jag och mr.love gå ut en liten sväng det är ju inte så himla kallt idag så en liten kvällspromenad.
SEn blir det sängen är ganska så trött efter inatt. men nog vart då bäbisarna söta iallafall.
Här är en bild då jag har på mig hårförlängningen. :)

Varför jag kladdat för ansiktet är för det var så dålig sminkning, och ni har ju fått se hur jag ser ut så det är ju bara scrolla ner om ni vill s igen, och för mycket kan ni ju inte begära, men så där ser iaf hårförlängningen ut. ett öga är allt ni får se på bilden. :P HAHA det ser typ ut som att jag har skäggväxt i hela ansiktet men, ja det har ni ju sett att jag inte har. nu blir det iallafall duschen som ggäller.  SYNS DET MYCKET ATT DET ÄR HÅRFÖRLÄNGNING??
( mer läsare som jag = KLICKA HÄR!! )
GOD NATT!

4/3 2010

vars jag har varit är hos min lillasyster hon fyllde år idag, hon blev så glad så att hon började gråta då jag kom dit, hon är så söt. :D
hon blev ju tonåring idag tretton, det är ju "stort".
Iallafall då mamma kom och hämtade mig så skickade hon bak tre brev i bilen, det ena var det här..
Vad tror ni att det är!?

Det är min nya svarta hårförlängning, jag har en sen förut men den är brun och nött, så nu köpte jag en ny en svart.:D
Nu ska jag gå och se på tv. sen ska jag och mr.love gå och lägga oss. :) uppdaterar sen.

Jag kan tyvärr inte lägga in min logga av något konstigt skäl men skriver det endå...

HUGS & KISSES / PITEASFLICKA

4/3 2010

Nu ska vi fara och äta, de blev pizza gott..
Här är bilder på mig, en tog mr.love på jag gjorde puss mot han. :P ser lite knäpp ut! haha
den andra är bara ego bild, jag bet i tröjan för att den satt så konstigt.


Nu har ni sett mig, nu ska jag fara bort!

4/3 2010

Jag funderar på att lägga ut en bild på mig själv, men vi får väll se hur det blir, vad tycker ni, ska jag visa hur jag ser ut??
till annat roligare. :D
Här är två till av dem små. :)

Den här var ganska så tyst och skrek inte, men sen då hon gick till dem andra efter att ha varit och gosat lite då skrek den lite grand, men elllie var då inte rädd för att jag höll i den, det kan nog bero på för att jag var med hela tiden, och hon vill bara gosa.

Den här skrek ingenting förrens jag försökte kolla lite grand vilket kön det var, då var den inte så lycklig. :P men då tittade ju "mamma ellie" på den och då stoppade jag tillbaka den för jag vill ju inte skrämma dem.

Det är bara en av dem som jag kunnat se kön på änså länge och det är nummer tre. Jag säger nummer tre för den är född tredje "plats" eller hur man nu ska säga.
Men nog måste ni erkänna att lite söta är dem allt. :D

Nu har jag iallafall duschat jag ska sminka mig, sen kommer nog mamma och P hem och då ska vi nog äta middag, sen blir det annat som händer! :)


4/3 2010 - DAGENS 90TALS KLIPP

Idag är det dags för..."sola och bada, pina colada"... om ni minns, och om ni inte minns så kommer det här.


ett nytt 90talsklipp imorgon så klart! :D

[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[ ]-när all that var det roligaste som fanns
[ ]-pokemon och digimon
[ ]-när man spelade kulor på skolgården varje rast
[ ]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[ ]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[ ]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[ ]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[ ]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
[ ]-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"

4/3 2010

Nu är jag vaken, jag somnade typ tjugo i sex och gick och la mig halv sex, och ändå är jag inte särskilt trött nu.
Men det blev iallafall 5 bäbisar totalt och dem är söta fast än dem ser ut som små råttor nu. :)


Här är en bild på dem imorse då dem ligger i kartongen.

en av ungarna, dem är pyttesmå, men det förstår jag för kattmamman är liten och dem var ju 5 stycken så. :P
mer bilder kommer sen, om det nu är så att ni ens vill se. :)
Nu ska jag äta frukost IGEN! helt otroligt fast igår åt jag bulla till frukost.

4/4 2010 - NATT!!

än så länge så har katten fått 5 ungar alla lever, men av någon anledning så har hon valt att föda alla i min säng så jag måste flytta på dem till kartongen också måste jag renbädda min säng, tur att jag har överkast så det där det som drabbats mest, också har jag dubbla täcke så jag kan använda det undre täcket. men jag måste ändå renbädda imorgon.
Nu ska jag vänta och se om det känns på hennes mage om det kommer en till, om det inte känns som det så ska jag försöka sova lite grand innan jag ska upp imorgon bitti.
jobbig natt, men jag sa ju att det skulle bli inatt eller imorgon och det böev inatt. glad är jag för det, för nu fick jag vara med och se på det och hjälpa katten lite grand.
Nu ska jag iallafall kolla annars blir det att sova, bilder på födseln kommer imorgon då jag orkar om jag är hemma.
GOD NATT, GOD NATT, GOD NATT!!!


3/3 2010

nu har min "fru" gått hem, vi gjorde ingen blogg. jag följde henne in bit och nu sitter jag och fryser och är rädd för katten. låter konstigt jag vet.
men jag har aldrig sett en katt föda och jag tror att hon kommer göra det inatt för hon ligger i sängen bredvid mig och gnäller och spänner sig, får katter värkar för om dem får det så fick hon nyss det. Går vattnet för katter för om det gör det då kommer det gå i min säng för jag vågar inte lyfta ner henne, min bror fick nyss lyfta ner henne men då hoppade hon bara upp i sängen igen. Iallafall så om hon får ungar inatt så får ni se bild imorgon. och får hon inte inatt då får hon antagligen imorgon... AAAAH jag är rädd! :p haha
Nu ska jag iallafall starta en film och sen ska jag sitta och titta möjligtviss hålla katten lugn, kommer nog inte sova mycket! ska ju bort imorgon därför så kan jag ju inte hälsa på min syster. Nu kan jag inte skriva mewr för nu får hon mer värkar.
GOD NATT!!

3/3 2010

Nu är jag och min fru tillbaka ifrån frasses, jag åt en hamburgare och strips med chili cheese sen beställde jag en till hamburgare. :P det var lite pinsamt för jag blev inte mätt. och sen då vi gick till ok så blev jag jätte mätt och fick ont i magen.
NU är katten här och vill gosa och jag och min "fru" ska se på greys anatomy, NÅGON MER SOM SKA SE PÅ DET??

3/3 2010 - inlägg om bloggträffen är under!!

Nu är jag hemma, katten är gosig hoppas att hon har planer på att trycka ut bebisarna inatt. :)
mr.love följde inte med iallafall han ville nog vara med sin syster och mamma.
Jag funderar på att gå till frasses för jag orkar allvarligt inte laga mat, men vi får se hur det går då min fru kommer hit. :D
nu sitter katten och glor på mig, hon tycker antagligen att jag är knäpp som sitter och trycker på en massa tangenter.
eller så vill hon ha mat. Vad tror ni?? :P
iallafall hon ska få mat och jag ska vänta på min fru släppa ut valpara sen blir det mest troligen frasses.
NI SOM SÖKER INLÄGGET OM BLOGGTRÄFF DET ÄR UNDER, SÅ SCROLLA NER! SKRIV BLOGGTRÄFF=VARS DU BOR! SÅ JAG KAN KOMMA FRAM TILL VARS DET SKA BLI! :D
Och ni som bara allmänt gillar min blogg klicka på bloglovin länken och lägg till mig. :)


3/3 2010 - KOMMENTARER SOM INTE RÖR BLOGGTRÄFF RADERAS!!!

NU MÅSTE JAG VETA VARS ALL SOM VILLE KOMMA PÅ BLOGGRÄFF, VARS BOR NI?? MÅSTE VETA DET FÖR ATT KUNNA SÄGA ETT STÄLLE ATT TRÄFFAS PÅ!!

OM NI ÄR EN AV DEM SOM SKULLE KOMMA PÅ BLOGGTRÄFF ELLER OM NI VILL KOMMA PÅ DEN SÅ
SKRIV DÅ I EN KOMMENTAR: BLOGGTRÄFF = (DÄR DU BOR)

OBS MÅSTE VETA!!!!!!!!!!!
DET BLIR MEST TROLIGEN TILL SOMMAREN!!
DEM KOMMENTARER SOM INTE RÖR BLOGGTRÄFFEN KOMMER ATT RADERAS, SÅ KOMMENTERA PÅ ETT ANNAT INLÄGG OM DET GÄLLER NÅGOT ANNAT!!



3/3 2010

Snart borde mamma ringa och då hon ringer så ska hon komma och hämta mig, mamma och hennes man var inte och hämtade bilen igår för dem hann inte, men dem ska göra det imorgon.
Min lillasyster fyller år imorgon, men jag kommer inte kunna fara dit, lite tråkigt faktist!
Nu ska jag och mr.ove komma på något roligt att göra, man vet aldrig vad. :P

Har inte så mycket intressant att skriva om idag, mr.love kommer nog att följa med hem till mig också och min "fru" kommer ju ikväll också. :)
jaja nu ska jag gå!

3/3 2010 - DAGENS 90TALS KLIPP

Idag är det dags för "barbie" om ni minns låten, vilka har inre hört den förr?? Kille eller tjej det spelar ingen roll dem flesta har hört den. :D

[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när man spelade kulor på skolgården varje rast
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[x]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"
[x]-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"

3/3 2010

Nu är jag vaken, och mr.loves syster är här nu från skara, hon har också med sig sin söta hund tizz. :)
nu ska dem gå och hälsa på farfar och jag ska kolla vilka tider alice i underlandet går på lördag för då ska vi nog gå och se den.
Nu när jag kollar så det finns ju ganska så många platser kvar ändå. :D
Jag ska iallafall ta mig något att äta tror jag, för en gångs skull. Sen måste jag hem till min kissemisse och se hur hon mår, men hem far jag nog när mamma har slutat för min "fru" ska komma till mig idag.
Jag ska hjälpa henne att göra en blogg så då kommer jag att länka den ikväll så kan ni gå in och kolla på min knasspottas blogg. :D

jaja nu ska jag göra som jag sagt, gå och äta något!

2/3 2010

NU har vi sett klart på desperate housewifes och på cougar town, kan säga att cougar town var ett roligt programm som jag också måste börja se nu.
NU blir tvn bokad hädanefter från klockan 21.00 - 23.00 av MIG!
Jag har iallafall köpt en hårförlängning idag vi får hoppas att den passar och att det r rätt färg annars kan jag äsga att det är ingen glad "piteasflicka" på andra sidan av datorn, hon som sålde det sa att hon skulle skicka det imorgon sådå är de framme torsdag eller fredag så då får vi hoppas på torsdag. :D

Jaja nu ska vi typ se på C.S.I sen ska jag och mr.love gå upp och sova Miss har redan gått och lagt sig.
Imorgon så ska jag hem och får väll hoppas att mr.love följer med då. :)
GLÖM INTE ATT LÄGGA TILL MIG PÅ BLOGLOVIN! :D
GOD NATT!

2/3 2010

Nu sitter vi och ser på "dating in the dark" på 5an det var ganska intressant, är det någon av er läsare som också ser på det? :)
Det är jag, mr.love och mr.loves mamma som jag hädanefter kommer att kalla för miss. :)
det är iallafall vi som ser på programmet, mr.loves bror skulle komma hit och hälsa på men han har inte kommit än, miss's bil är trasig också och jag ville fara till ica.:( men då gick ju inte det.

Jag har varit och hämtat ut pengar i stan också som ska till bilen, nu ska jag ringa mamma och höra ifall hon skulle komma och hämta pengarna til bilen. :P jag tror att hon skulle hämta bilen hos min kusin.

jaja nu ska jag gå och ringa sen ska ag se på programmet.:D

2/3 2010

Nu är jag hos mr.love och jag och D kunde inte äta på nodo för dem hade slutat med tacotallrik så då åt vi inte där.
Vi åt på Cafe Piteå istället men jag tänker aldrig mer äta där för det var verkligen inte gott, kycklingen som jag åt var bara senor och seg, sen fick jag ett utslag i mungipan av maten... vet inte varför!

Ja iallafall till roligare, VILKA SKA SE PÅ DESPERATE HOUSEWIFES IKVÄLL??

2/3 2010

Nu har jag sett klart på programmet, nu ska jag släppa ut valpsisarna för jag ska ju in till stan och äta, D har börjat fara ifrån älvsbyn typ nyss så hon är inte här än på ett tag.

Då jag är i stan så ska vi ju äta på nodo som sagt, jag ska äta tacotallrik..mmmmmmm såm gott har inte ätit tacos på en månad. (favorit rätt) sen ska jag fylla på mobilen också då jag är i stan.
efter att jag ätit så ska jag till mr.love och då ska hans mamma hjälpa mig att köpa en hårförlängning från internet.:)

men nu ska jag släppa ut valparna.
NÅGON SOM BOR I NORRBOTTEN SOM VILL HA EN KATTUNGE????


2/3 2010

Nu när jag satt och skrev andra i tredje så kom jag att tänka på är det verkligen rätt datum, men visst är det väll det???

iallafall nu ska jag gå och se på tv och äta chilinötter mm gott. :P
är det någon mer än jag som minns programmet förhäxad som gick förut på trean?
ja det går iallafall nu på 5an det började om igår då jag satt och såg på tv, så jag ska se på det nu 15.40 varje dag:D
kul när dem spelar såna dära gamla programm.
Men ett måste ikväll är ju också desperate Housewifes..
VILKA SKA SE DESPERATE HOUSEWIFES???


2/3 2010

Nu har jag tömt kattlådan och duschat, bror har farit bort så jag är hemma själv.
kring typ 4 så kommer mamma hem så ska vi fara och köpa stereo till bilen som vi hämtar idag. :) MIN BIL!
Sen ska jag fara och äta middag med D****** då ska jag nog äta tacos på Nodo.
Sen ska jag till mr.love och sova där inatt hoppas att katten inte får sina barn när jag är borta.

Nu sitter jag och äter godis också ska jag föröska städa lite här inne men det lär inte gå så bra, jag får höja musiken så högt jag kan och sen dansa och städa samtidgt (får hoppas ingen ser mig genom fönstret) haha.


2/3 2010 - DAGENS 90TALS KLIPP

Minns ni tamagochi låten?? Hr är den iallafall
imorgon så blir det "aqua" hoppas att ni kommer in då också.

[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när man spelade kulor på skolgården varje rast
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program
[x]-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy"

2/3 2010

Nu har jag klivit upp och måste tvätta kattlådan, kul att vakna då ens, då hade jag ju lika gärna kunnat ligga kvar i sängen ett bra tag.. :P
Nu ska jag först iallafall hitta min bankdosa sen ska jag föra över pengar så att jag kan fara och köpa en stereo och ett rör, och senare ikväll så ska vi hämta min bil. :D

men innan det så ska jag städa och möblera om för rummet ser jätte stökigt ut som möbleringen är nu, har ni tänk på det att en möblering kan få ett rum att se stökigt ut. Speciellt om möbleringen ser trång ut så det gör att rummet ser mindre ut.
ja iallafall nu ska jag gå och leta bankdosan.

2/3 2010

alltså jag ska köpa en ny hårförlängning någon som kan hjälpa mig, vad ska jag köpa, en träns eller det som redan är färdigt som clipon??
Allstå jag hittade en billig en med nagelslingor som är äkta remy hår svart. men jag vet inte hur man gör med nagelslingor är det såna där som man bränner fast som tar hur lång tid som helst??
eller ska jag köpa den andra jag hittade som var en träns 30 cm brett äkta remy hår som också är svart, men då måste man sy fast clips och inte vet jag hur man gör det.. Någon söt bloggläsare som vill maila mig med hjälp får en länkning... Maila på [email protected] eller svara i en kommentar jag behöver verkligen hjälp för nu eh jag lost!!

GOD NATT!!!

1/2 2010

Igentligen så borde jag skriva 2/2 men eftersom att jag inte sovit än så enligt mig så räknas det inte som en ny dag än. :P
Jag ska iallafall gå och lägga mig nu, tyvärr så lägger jag inte in en bild på katten nu för jag börjar vara trött.
jag har försökt ringa mr.love hela kvällen men han måste sova för han svarar f*n inte jag blir irriterad då han gör så.
Just nu ser katten jätte spänd ut så kan inte skriva mer måste gå till henne.
ska se på Darwin Awards nu också.
God natt!

1/2 2010

Nu ska jag ut en sväng och säga hej till L och R vid bensin saken bortanför bullervallen. :)
jag skriver innan jag går och lägger mig, tänkte lägga in en bild på katten då också.


1/2 2010

sitter och ser "på smällen" med mamma och mammas man, den är ju skitkul. Vilka av er har sett den??
Jag lovar att den är värd att se iallafall.

Katten är fortfarande tjock och både jag och mamma tror att hon får bäbisarna i veckan, förresten var det någon som ville ha kattunge, om ni vill det så skriv till [email protected] och tala om lite grand om vars ni bor och om ni har djur och lite annat så jag får veta vem det är som kommer att ta hand om kattungen. :)

det är verkligen jätte kul med nya läsare hoppas att ni lägger till mig på bloglovin eller bara stannar kvar och kommer tillbaka igen och "hälsar på" eller vad man nu ska säga.
Nu ska jag iallafall gå och se klart på filmen.
Möjligtvis imorgon så kommer det en bild på mig. :)

1/2 2010

Jag är hemma nu och har varit på willys självklart så är jag onyttig, köpte en godis påse en dricka och chilinötter också köpte jag tändare, men dem i affären visste inte vars tändarna var först så jag fick betala och sen lämna påsen och sen gå in igen i affären och leta tändare. :P
Jag tyckte inte att affären var så jätte speciell jämfört med typ coop, möjligtvis billigare men inte så jääätte mycket större igentligen, men då har jag ju ioförsig bara gått igenom snabbt jag var inte precis tvungen att leta efter något ( förutom tändare).
Nu ska vi äta middag iallafall vi ska äta fläskfile med några konstiga strips som är goda och kanske en sås. :)
Gott, har varit sugen på fläskfile jätte länge nu, fytusan så gott...

jaja ska gå och äta det nu också. :D
Ni som ville ha bloggträff ni måste skriva vars ni är ifrån så jag vet vars man kan träffas sen. Det blir så svårt att komma fram till en plats om man inte vet vars alla är ifrån...

1/3 2010

Nu har jag duschat och sett tv har också pratat lite med min lillasyster som fyller år på torsdag då blir hon 13 och ska komma in i det så kallade "tonårslivet".
Jag kommer nog inte att kunna fara till henne på hennes födelsedag tyvärr pga ett skäl.

iallafall roligare saker, BLOGGTRÄFFEN är en tanke som handlar om att flera mindre bloggare och kanske några fler som man vet vilka det är, kommer någonstans i södra sverige och träffar varandra om man nu ska träffas många från norra sverige så lär man ju först träffas i tåg/flyg beroende på hur man tar sig dit, jag tycker att det låter som en rolig ide, nu till den viktiga frågan..
VAD TYCKER NI???
Hallå jag ser ju att ni är in på bloggen och det saknas kommentarer, så säg nu vad ni tycker!!!
Nu ska jag gå och se på tv igen. :)'
Och vara med mr.love för snart kommer ju mamma och hämtar mig.

1/3 2010

Hej allihopen jag åt faktist frukost idag det brukar jag inte göra.
Jag åt en macka som mr.love gjorde i mackjärn men den var sladdrig så den var inte s god, dem ska vara knapriga tycker jag.
Jag har också suttit och sett på tv, sett på lite ellen degeneres show. :P
Visst är hon lesbisk?? Jag har då för mig det.
Hur som helst nu är mr.love ute med Wilma (hunden) och sen ska vi nog fortsätta se lite tv, sen då mamma slutar jobbet så kommer hon och hämtar mig.

Jag har en liten ide som jag fick av en person, vad tycker ni om att ha minst ett skämt/något roligt per dag här på bloggen??


1/3 2010 - DAGENS 90TALS KLIPP

Idag är det dags för Timon och Pumba!
Ni minns väl dem i Lejonkungen, hur söta och roliga dem var eller??
Annars så blir ni påminda nu. :)



Älska Timon och Pumba, då jag var liten så var jag beroende av filmen lejon kungen såg på den hela tiden. :P haha
[x]-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies
[x]-när all that var det roligaste som fanns
[x]-pokemon och digimon
[x]-när man spelade kulor på skolgården varje rast
[x]-när Britney Spears och Spice Girls var det enda man lyssnade på
[x]-när Pippis pappa var fångad av pirater
[x]-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program



1/3 2010

Nu är jag vaken tidigt för att var jag då det är lov.
Idag ska jag nog sova hemma utan mr.love men vi får se men jag tror då det iallafall.
Jag och mamma ska iallafall på Willys idag jag har inte varit där är och det öppnade för flera dagar sen tydligen så har dem billigt godis där s måste jag ju dit. Så godiskåt som jag är. :P

HAR ALLA TÄNKT IGENOM BLOGGTRÄFF??


1/3 2010

För er som är nattmänniskor och sitter och tittar in på min blogg så ska ni vet att jag sover nu, men ni kan ju roa er med att lyssna på den hära låten.

Det roar ett tag iallafall, och möjlitvis så blir ni lite tröttare.
Men det är en vacker sång det kan ni ju erkänna.. Iallfall så scrolla ner lite medans ni sitter och lyssnar också säger ni vad ni tycker om bloggträff och vars ni bor!
GOD NATT!!


1/3 2010 - Mr.Love här!


Nu gör jag mr.love ett gästblogginlägg.
Piteasflicka är ganska så beroende av sin blogg hon har haft en annan förut men använder den inte längre.
Glöm inte att lägga till henne på bloglovin på länken i menyn och om ni vill ha fler läsare som henne så klicka på länken under!
MER LÄSARE
Det är säkert där många utav er är ifrån och läser hennes blogg men ni andra som bara vill ha fler läsare regristrera er på länken.
Jag kan lugnt säga att hon har kämpat för att få alla er läsare hit.
Och hon tar gärna emot era förslag om vad hon ska skriva om.

Svara också på hennes frågor annars kan inte bloggen bli bättre heller.
OM NI SKA SVARA PÅ NÅGOT ANNAT SÅ KOMMENTERA INTE PÅ DET HÄRA INLÄGGET!!

Hon vet inte om att jag skriver ett gästinlägg så schhh! Säg inget till henne och hoppas att hon inte ser det!


1/3 2010

Vad tycker alla ni är det någon mer än jag som är sugen på bloggträff??
HUR MÅNGA AV ER LÄSARE VILL HA EN BLOGGTRÄFF?
Inget speciellt, men en träff där dem som vill kan träffas och typ äta middag/fika eller något annat roligt. :)
HUR MÅNGA VILL? KOMMENTERA OCH SÄG VAD DU TYCKER??
SÄG GÄRNA VARS IFRÅN DU ÄR I KOMMENTAREN OCKSÅ!

RSS 2.0