kvinligt eller manligt??? 18/11 2010

 

KVINLIGT OCH MANLIGT!

hur är idealen på hur vi ska se ut?

Vad är kvinligt?

Får man rapa? Får man fisa som kvinna?

Vad är manligt?

Får man ha kilt/kjol, eller är man bög då?
Är det manligt att fisa och rapa?

Det finns igentligen ingen som kan svara på dem hära frågorna.

Vem ska vara hemma då man precis fått barn?

 

jag började fundera och i vårat samhälle som vi har nu så tycker ajg ändå att det är ganska så jämställt, jag menar det är både mammor och pappor som tar ledigt från jobb för att vara hemma. Och det är både kvinnor och män som jobbar i verkstad, Det finsn oftast minst en kvinna eller en man på vissa arbetsplatser, nu kanske det inte finns så många frisörmän i just piteå men det finns ju i andra delar av sverige och i andra delar av världen.

Varför är det okvinligt att rapa och fisa som kvinna?

är det för att männen gör det? Nu är jag ingen feminist eller något sånt, men jag tycker att det är fel att alla tjejer är fula om dem inte har smink och vi ska inte ha uringat för då ser vi slampiga ut och vi ska inte visa våra trosor för det är horigt, och allt det som hör där till. men killar och män dem kan gå omkring helt utan tröja för dem har inte bröst, men vad gör skillnaden med kvinnors bröst och mäns bröst? visst många kvinnors bröst står ut men inta allas, och kvinnor precis som män har bröstvårtor och vissa kvinnor på bilder dem håller för bröstvårtan som att det skulle spela roll då dem redan blottar hela allt?? Och tjocka män då? dem har ju hängpattar, ska inte dem heller på blotta sian bröst??

Ja man kan se på det på olika sätt, men om manligt/kvinligt får vi ta någon annan gång.

 

Kommentera gärna om du har något som du vill jag ska tycka till om!

 

tack för att ni tog tid att läsa. :)

PUSSPUSS


Kommentarer

:

Om du ska kommentera för att jag ska gå in så skriv något om inlägget också, speciellt om inlägget inehåller en fråga! jag går alltid in och kollar på era bloggar endå, om ni kommenterar så klart, så ni behöver inte skriva (kolla in min blogg)skriv endast det om ni har tex dagens fråga eller liknande! tack för att du kommenterar!

Vad tycker du:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback